Friday, October 22, 2010

Hari Memasak Sedunia

Salam semua,harini aku byk mnghabiskan masa dduk mlepak drumahh saja..huh!sgtt mbosankn!knplaa lmbt sgt nk 28/11?saba bella sabaaa;D..so gmbr sblh nie adlh menu utk mkn tghari aku utk hrini..Spagetti yg aku masakk sndiri!whoaaaa!banggaaaa beb!hahaha...nmpk mcm xsedapp,coz gne camera fon yg murahh jeaa kot;D...utk minum ptg pulak aku belajar wat karipap woott wooottt!hahaha!..gmbr karipap aku xsempt nk snap lg dah licin..;D..SEKIAN

Wednesday, October 20, 2010

The Roots with AyuAnuar;)

Dear Friends,mlm nie aku teman ayuanuar keluar g amek brg dr member dia kat BAKAR BATU,then kte singgah CitySquare jap coz ayu nak belikan cake utk birthday kakak dia yg ke-25 thn..afta dat,kte cpt2 byar tiket parking b4 cs tu tutup and blah to Bazar JB for cuci2 mata.ngeeee..;)b4 blek,ayu ajak mkn kat The Roots yg btemakan vintage.FYI,aku da brzaman tringin nk g cafe ala2 vintage nie,but xde geng..haha!xkn nk lepakk sorng lak kn cm xfeel laa..mmg enjoyyy lepak ctu and ade cterrrr dsebalik first time aku jejak kaki kat cafe tu.Aku dah malas nk mbebel yg ntah pape,korang tgk jelaaa gmbr yg ade nie k..SEKIAN;)



*Firstly,gmbr aku mmg wajib adalaa kn;)
*Mood:kononkonon vintage;P
*Aku suggest kat korang try Iced Peach Tea mmg SUPERBBB!
*AyuAnuar
*SEKIAN!;)

Thursday, October 14, 2010

Hangout wit beloved kazen;)

SALAM!oke oke,aku xtaww cmne nak startkn storyy utk harini coz sgt sgt sgtttt terujaaa kottt!sebab sebab utama ialah harini temankan kazen cari brg2 nk wat hantaran!*woooott wooot!org laen yg nk kawen aku yg terujaa lebih!hehe..harini kteorng g surveyyy byk kedai2 antranya Topshop,Guess,Levis,Mng and wat so evaaa!haha..mmg byk gleee kedai kteorng masuk and surveyy harga2 mngikutt bajett pengantin;P..hehe!Aku da xnak mbebel panjang..korang tgk jelaa gmbr2 yg sempat aku amek nie k..;)
*Hello guys;P
*Having dinner at AGUS REST at tmn u,the special menu is Nasi Ayam Penyet!nyumm3!
*Berehat sebentar dgn coolblog and choc stick yg sgtttt sedappppp+mengemukkan!
*org pilih handbeg and aku cari cermin..hehehe
*Akhirnya,ini jadi pilihan utk hntran!;D
*which one better bella?;)
*AzikaAzmi a.k.a kazen;)
*both of us;)
*Greattttttt Dayyyy yawww;D

Wednesday, October 13, 2010

Babyyy ohh babyyyy!

*salam,comel x?hehe..baby nie mix arab dats y comel!anak jiran belakang uma aku....
*Mak:"kak,kn best kalau mak dpt anak angkat cmnie!"
*AKU:"haah kn,lg best klu dpt ANAK COMEL cmnie!",dgn slambe tgn mak pon smpi kat bahu.akak jgn gatal ek!hahahaha;D

Tuesday, October 12, 2010

Benda yg tiade di JohorBahru;)

SEKIAN...;)
*BungaApiModen
*AnaklahAyam
*PerigiButa
*SawahPadi
*Lemang

Sunday, October 10, 2010

pabila tiada pekerjaan lagi

Firstly,sorry sgt coz aku da brabad lamenyaa xupdate blog nie..almaklumlaa,sudah brkerjaya..;P..but nowww aku da FREE since da brenti keje last month.Bukan aku brenti sebab xske keje tu,aku skeee sgt but nk wat cmne kn..rayaa punyaa pasal,xdpt cuti lame so aku decide utk brenti jeaa truss lg pon bln 11 nie aku da nk smbung stdy.Byk kenangan kat PulaiSpringsResort yg aku xdpt lupekan,lebih2 lagi staff2 kat sane yg mmg mcm2 ragam..sejak aku keje kat ctu,aku da ubah persepsi aku kat org2 indon yg slalu aku kutuk!hehe..rmai staff2 dr sana,but bukan yg jenis mcm keje kontrak tu laa..diorng sume jenis dduk bndar Surabaya,Jakarta,Medan,Bandung..huh!cowoknyaa byk yg ganteng2 lg..smpi aku pon ingt mamat dr malaysiaaa...ngeeeeeeeeeeeeee!